Ultima


Clubkleuren: Blauw - Groen - Blauw
Oprichtingsjaar: 2011
Oprichters: /
Heroprichting: /
Heroprichters: /
Clublokaal: /
Website: /

HISTORIEK

Welkom op de facebook pagina van studentenclub UltiMa. Eind 2011 hebben een aantal Oud-Studenten van Bedrijfsmanagement het initiatief genomen om het leven van de student op de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven interessanter te maken door een studentenclub op te richten. Oud- en huidige studenten van de afdeling Handelswetenschappen & Bedrijfskunde (H&B) zijn samengekomen om na te gaan of er ruimte was binnen de afdeling H&B voor een nieuwe studentenclub. Eind maart 2012 is dan studentenclub UltiMa geboren. Studentenclub UltiMa groepeert de studenten van de richtingen Bedrijfsmanagement en Office management van de afdeling H&B op de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven, Campus Dirk Martens. Studentenclub UltiMa zet zich in voor de studenten van Bedrijfsmanagement en Office management door hen een extra leuke ervaring mee te geven bij het studeren.

Sinds het academiejaar 2013-’14 is UltiMa op non-actief gezet. Vanuit de KaHo – nu Odisee - is een nieuwe studentenclub ontstaan, genaamd Lorem Ipsum, die naast Handelswetenschappen (UltiMa) ook de richtingenOnderwijs (Norgy) en Verpleegkunde (Nursaia) verenigt.

Bedankt UltiMa, voor de jaren amusement! We kijken nu reikhalzend uit naar de jaren amusement die nog komen onder Lorem Ipsum!